Ik ervaar Yoga tijd voor mijzelf, luisteren naar mijn adem, luisteren naar mijn eigen hart slag. En dan na de yoga weer opgeladen zijn,  de stress van mij afgeblazen, zowel lichamelijk als energetisch van mijn lichaam de aarde in.

Yoga is voor iedereen, jong & oud het maakt niet uit of je flexibel bent, het gaat om de weg er naar toe. Het geeft niet of je met je neus naar je knie kan, het gaat erom dat je luistert naar je lichaam. Dat je kunt doen wat voor jou goed voelt. Het is even naar binnen gaan, bij jezelf zijn.

Hatha yoga

Hatha yoga is een vorm van yoga waarbij de verbinding tussen lichaam, adem en geest centraal staat.

Meer info

YinYoga

Tijdens de Yin yoga zal je in elke pose minimaal 2 minuten blijven. Dat zorgt ervoor dat je daardoor de dieper gelegen weefsels aanspreekt.

Meer info

Privé yoga

De privé yogales is speciaal voor jou op maat gemaakt, afgestemd op jouw wensen en behoeften, in een veilige en rustige omgeving en op een moment wanneer het jou uitkomt en voor jou goed voelt.

Meer info

Bedrijfsyoga

Hoe gaat het met jullie werknemers? Werken met je gezin in huis, geinprofiseerde thuis-werkplek, prive en zakelijk moeilijk gescheiden te houden, eenzaamheid, geen pauze houden, geen regelmaat en je druk maken over de pandemie.

Meer info