‘Fit zijn en blijven’
‘Het lukt mij echt niet meer!’
‘Waar moet ik beginnen?’‘
‘De drukte slokt mij op!’

Je weet dat bewegen goed voor je is, maar heb er helemaal geen zin in. Je hebt een hele drukke agenda en als je thuis bent ben je moe. Dit is een vicieuze cirkel en daar wil je vanaf. Samen zoeken we naar een flexibele oplossing.

De trainingen zijn eenvoudig in te plannen in een drukke agenda. Er zijn veel mogelijkheden, buiten in het park tussen de middag tijdens kantooruren, of thuis in jouw omgeving en eventueel virtueel op elk moment.

Het programma is helemaal voor jou op maat gemaakt, want elk lichaam, elk persoon is uniek. Het trainingsproces is leuk en gevarieerd, cardio, krachttraining, yoga, pilates en wandelen worden gecombineerd.

  • Hoe ervaar ik minder stress in mijn leven?
  • Hoe kan ik de combinatie gezinsleven, social leven en carrière in balans brengen?
  • Gezond leef style hoe doe je dat?

Als coach help je graag op weg, met mijn ervaring als yoga/mediatie, lifestyle coach en mijn eigen ‘levens’ ervaring zal ik jou daarin ondersteunen. Samen kijken waar de oorzaak ligt, samen kijken naar de uitdaging, om zo een oplossing te vinden. Ik geloof dat zowel mentale als fysieke beweging en rust (meditatie) een mooie combinatie kan zijn.

We kunnen samen veel voor elkaar krijgen. Op de foto laat ik je zien, hoe je jouw spieren kunt stretchen na een training. Wil je meer weten en ervaren, dan help ik graag verder.

Ben je op zoek naar een coach neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Voel je mooi vanbinnen en vanbuiten

Ursula Pieter

De vrouw achter Zensaya

Mijn naam is Ursula Pieter, een moeder van twee pubers en als ervaringsdeskundige heb ik zelf meegemaakt dat ik even niet meer wist hoe ik met mijn tijd om moest gaan. Veel stress aan mijn hoofd, twee bedrijven beauty & yoga te runnen, moeder, partner, zus en dochter te gelijk. Een hectisch en leuk leven, alleen vergat ik mijzelf. Deze ervaring en kennis heeft mij gebracht waar ik nu sta.

Hou van jezelf dan kan je ook meer van een ander houden.

Lees verder Neem contact op