Een hele fijne vrouw

De lessen van Ursula heb ik als zeer prettig ervaren. Ze legt duidelijk uit & met een bepaalde rust in haar stem waardoor het volgen gemakkelijk gaat. Tussentijds checkt ze ook hoe het met jou gaat en geeft ze goede tips waar nodig. Na haar lessen voelde ik de energie weer door m’n lichaam stromen en zat ik rustiger on mijn vel. Een hele fijne vrouw 💕✨

Thank you

Hi Ursula!

I am great, thank you! Sure you are welcome to post my feedback wherever you want, I am writing here a new one:

I am 35 years old now, but I never felt more comfortable and flexible about my body until the last 2 years. I have done Yoga in the past, but never as regularly as this, and never in the variety, easygoingness, and fun way that Ursula provides. /almost never miss a class, and it is like magic where every class is focusing on one or more aspects that I really feel that I
need to focus on. Thank you for making ‘working from home’ more tolerable Ursula, and for the wonderful classes!

Mijn doel is bereikt

De personal trainingen met Ursula zijn door mij heel positief ervaren. Samen eerst gekeken hoe voel je je en waar heb je behoefte aan en op basis daarvan een plan gemaakt. Leuke en effectieve oefeningen afwisselend met hardlopen hebben mij vooruit geholpen, fysiek en mentaal. Coachende gesprekken, aanmoedigend en zonder oordeel.

Ik ging me wekelijks beter voelen, meer geconcentreerd op mijn werk. Conditie ging omhoog, minder moeheid doordat ik beter ging slapen. Het leverde me meer positieve energie op. Mijn doel is bereikt.

Ik kom nu al een aantal jaren

Ik kom nu al een aantal jaren bij Ursula voor een fijne gezichtsbehandeling in combinatie met een nek- en schoudermassage. Ze voelt altijd perfect aan waar ik behoefte aan heb en ze stelt me hierdoor snel op mijn gemak. Ursula is ook constant bezig om zichzelf verder te ontwikkelen op het gebied van beauty, massage, yoga en andere sporten.

Ursula is veelzijdig

Een behandeling van Ursula is altijd een cadeau. Of je nou gewoon voor je wenkies komt, of een heerlijke schoonheidsbehandeling, het is altijd fijn. Ursula is veelzijdig en blijft zich ontwikkelen. Ze heeft een holistische visie en combineert Oosterse technieken en filosofie. Zo heb ik veel baat gehad bij de bindweefsel massage en is een hardnekkige knieklacht in een paar behandelingen verholpen. Schoonheid zit van binnen en ook daarvoor kan je bij haar terecht. De yoga & meditatielessen raad ik graag aan, vooral als ze buiten les geeft.

Heel veel passie

Ursula is een lieve, warme en hartelijke vrouw, waar je je meteen thuis voelt. Ik kom voor de gezichts- en bindweefselbehandeling. Ursula doet iedere behandeling met heel veel passie, niets is haar teveel en ondertussen kletsen we dan heel wat af. Ik ben ontzettend blij dat ik ooit bij haar terecht ben gekomen.

Goud waard

Ursula heeft naast kennis over het menselijk lichaam een groot invoelingsvermogen. Haar handen en haar liefdevolle aandacht zijn goud waard.

Kijk weer graag uit naar het volgende bezoek

Steeds weer een genot om onder handen te zijn bij Ursula. Goed voor mijn huid en ook nog eens super ontspannend voor mijn nek- en schouderspieren. Als herboren sta ik na afloop van de behandeling op. Kijk weer graag uit naar het volgende bezoek. Lieve groeten van Coby