Hallo Beautiful,

Mijn naam is Ursula Pieter eigenaresse van ZenSaya. Ik ben moeder van twee mooie dochters en zelfstandig ondernemer.

Gezond leven, lichaamsbeweging en lichaams- en gezichtsverzorging heeft altijd mijn interesse gewekt. Al mijn hele leven sport ik en om de balans tussen rust en drukte te behouden, is yoga en meditatie ook niet meer weg te denken uit mijn leven.

Als moeder van twee mooie dochters, het runnen van twee bedrijven, een goede partner, zus, dochter tegelijk zijn, weet ik als geen ander hoeveel stress dit kan opleveren. Tijd voor jezelf vrij maken en het goed doen voor de ander, was voor mij altijd een hele puzzel. In mijn ontdekkingstocht naar een ontspannen en gebalanceerd leven, heb ik veel geleerd.

De mooie spirituele reis in India, heb ik geleerd de stilte in mijzelf te ervaren.

Tijdens mijn reis als zelfstandig ondernemer heb ik ontdekt, creatief en een sterke doorzettingsvermogen heb. Weet ik waar mijn passie ligt en dat is op een mindful manier vrouwen te coachen. Mijn missie vrouwen te ondersteunen om hun geluk, eigen beauty en hartsverlangen te ontdekken.

Gaandeweg in mijn privéleven heb ik geleerd om te zien dat Ja tegen jezelf en Nee tegen een ander, meer zelfvertrouwen geeft en helemaal ok is.

Ben je ook zo benieuwd wat er mogelijk is? Maak een ‘gratis aandacht voor jou’ gesprek.

Warme groetjes,

Ursula Pieter

Beautiful You

 

Volg je mij ook al op sociale media, facebook en instagram?