Beautiful You

Wil je graag leren hoe je ontspannen kunt leven, te kiezen voor jezelf en ontdekken wat jouw innerlijke beauty is? Tijdens het programma ontspannen en in balans door het leven, help en inspireer ik jou de balans terug te vinden. Samen met gelijkgestemden gaan wij aan de slag.

Heb jij ook het gevoel dat je alle ballen hoog moet houden?  De spanning kan lichamelijke en emotionele stress veroorzaken. Je hoofd zit vol met veel gedachtes, waardoor je slecht slaapt. Het is een vicieuze cirkel, want je voelt je daardoor ook niet fit.

Tijdens deze 6 weken zullen verschillende thema’s aan de orde komen en door verschillende technieken, zoals yoga, meditatie, creativiteit, wandel coaching, zelf massage en essentiële oliën leer je ontspannen, gelukkig, fit en gezond in het leven te staan.

Ontdek jouw innerlijke Schoonheid

Ik leer jou luisteren naar jezelf, voelen dat je leeft, hoe kan je omgaan met stress, wat kan je doen om beter te  slapen en te bewegen.

Na het programma ben je ontspannen, heb je meer energie, kan je beter slapen, ben je fitter en ervaar je minder pijn in je hoofd, nek en rug en heb jij jouw innerlijke schoonheid ontdekt.

 

Tijd en aandacht voor jezelf!

Gun jij dit voor jezelf? Vul dan jouw gegevens in en samen gaan wij ervoor.

Ben je geïnteresseerd of heb je nog vragen, laat je gegevens achter en plan een vrijblijvend “tijd voor jezelf gesprek” van 30 minuten in. Ik help je graag verder.

De vrouw achter Zensaya

Mijn naam is Ursula Pieter, een moeder van twee dochters en als ervaringsdeskundige heb ik zelf meegemaakt dat ik even niet meer wist hoe ik met mijn tijd om moest gaan. Veel stress aan mijn hoofd, mijn bedrijf beauty & yoga te runnen, moeder, partner, zus en dochter te gelijk. Een hectisch en leuk leven, alleen vergat ik mijzelf. Deze ervaring en kennis heeft mij gebracht waar ik nu sta.

Hou van jezelf dan kan je ook meer van een ander houden.

Lees verder Neem contact op