Piroche Cosmétiques is een familiebedrijf dat gevestigd is in de Italiaanse Tirol. Meer dan 35 jaar produceren zij met liefde hun producten, dat absolute kwaliteit heeft. De producten worden gemaakt met liefde voor de natuur gecombineerd met technologie en welzijn voor de mens.
Hun “methode” is geïnspireerd op de traditionele Chinese geneeskunde, een oude discipline gebaseerd op de energiebalans van lichaam, geest en ziel. De harmonie van Yin en Yang in het lichaam wordt weerspiegeld in een fris, helder, absoluut natuurlijk uiterlijk.

Het is een natuurlijke productlijn bevat waardevolle actieve, natuurlijke ingrediënten, die de huid een intensieve verzorging en een gezonde, stralende en frisse teint geeft.

Je hebt diverse productlijnen voor elk probleem een oplossing:

  • Base lijn: de basis lijn voor alle type huiden en condities
  • Rosalpina lijn: voor de gevoelige en anti aging huid
  • Expressions lijn: geeft liftende effect op basis van actieve en effectieve natuurlijke ingredienten. De botox lijn zonder botox.
  • Noesis lijn: vitamine concept voor cel vernieuwing van gezicht, hals en decollete.
  • Sports lijn: herstellende, activerende, verzachtende en stimulerende creme

Naast de uitgebreide bovengenoemde series is er een zeer efficiënte cellulitis serie. Deze werkt vocht afdrijvend, ontslakkend en modellerend. De actieve werkstoffen bestrijden sinaasappelhuid evenals vetkussentjes en stimuleren de vetstofwisseling. De huid wordt zichtbaar strakker en elastischer.

Ook haarverzorging en een zonnelijn ontbreken niet in het assortiment.