Wil je huidverjonging, versteviging en algemene huidverbetering lees dan verder.

Wat is een bindweefselmassage?

Bindweefselmassage is een effectieve, pittige massage techniek voor de huidversteviging en stimulatie van de collageenaanmaak.

Deze behandeling is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren, omdat het helpt bij de aanmaak van nieuwe bindweefsel, het opheffen van onderhuidse verklevingen en bevordert de celdeling.

De bindweefselmassage stimuleert de fibroblasten (oercellen) die verantwoordelijk zijn voor het aanmaak van collageen- en elastinevezels. Dit verstevigt de huid en geeft het een liftend effect, waardoor het de huidverslapping vermindert en rimpels en lijntjes egaler en gladder. De huid wordt beter doorbloed en de afvalstoffen kunnen sneller afgevoerd worden.

Eindresultaat van de bindweefsel behandeling heb je een langdurig frisse en jongere uitstraling. In een kuur zal het resultaat langduriger blijven.

Daarnaast wordt door de bindweefselmassage de opname van werkstoffen verbetert. Aanbevolen wordt deze massages in kuurverband te doen voor de duurzame resultaat, zodat de huidverslapping en de littekens verbeterd. Tevens kan je de bindweefselmassage als onderdeel van de gezichtsbehandeling toegepast worden, om de doorbloeding en de opname van de werkstoffen te verbeteren.

Bindweefselmassage voor het gezicht kan oplossing bieden bij de volgende klachten:

  • Rimpels, kraaienpootjes: vervagen door versnelde stofwisseling van de huid
  • Acne: betere huidweerstand
  • Littekens: minder zichtbaar door huidverjonging
  • Bleke rokershuid: krijgt een gezonde teint door betere doorbloeding
  • Plaatselijke vetophopingen: afvoer van vocht en afvalstoffen
  • Slechte doorbloeding: egalere huid en strakkere contouren

Voor het juiste advies kan je een afspraak inplannen, dan bespreken wij de beste mogelijkheden voor het verbeteren van je huid.