Wat betekent dat een behandeling bio energetisch is?

Bio energetica gaat altijd uit van lichaam en geest. De negatieve ervaringen (stress) wordt door spierspanning opgeslagen op verschillende plaatsen in het lichaam opgeslagen.
Deze spanningen kunnen zowel lichamelijk als geestelijk naar voren komen. Je kunt ze ook noemen als blokkades, zij zorgen ervoor dat de energie niet goed doorstroomt, de doorbloeding stagneert. Dit zal door middel van de juiste energetische behandelingen verminderen en zelfs weghalen.

Het verschil tussen de manuele behandeling en bio energetische behandeling is:

De bio energetische behandeling

stimuleert de energetische werking, de doorbloeding en doorstroom. De lymfedrainer zal bij deze behandeling er voor zorgen dat als eerste de afvalstoffen afgevoerd worden, waardoor het lichaam schoon is en een dieper en langdurig resultaat geeft en ontspannen gevoel behoudt. Het bindweefsel wordt ook aangepakt. Je kunt je voorstellen, dat dit een dubbele werking heeft. De cellen krijgen meer zuurstof en functioneren beter, waardoor er meer collageen aan te maken, de elasticiteit van de huid verbeterd en verslapping verminderd.
Je kunt nu aan veel doelstellingen werken, cellulite verminderen, rimpels vervagen, pigmentatie verminderd, verslapping verminderd, beter in je vel voelen, spierpijn, hoofdpijn verdwijnt en zo kan ik nog meer op noemen.

Deze methode heeft als resultaat met een mooi woord vitale energetische balans:

  • ontspanning
  • afvalstoffen verdwijnen,
  • verlossing van de pijn
  • een gevoel van algehele weldaad
  • en een langdurig resultaat.

Bij manuele behandeling werk je oppervlakkiger, waardoor je een oppervlakkig resultaat en ontspannen gevoel hebt.

Wil jij ook een keer deze bio energetische behandeling ervaren of heb je vragen over, dan kan je altijd een vrijblijvende afspraak maken.

Voel je mooi vanbinnen en vanbuiten