Ervaar jij spanning en stress in je lichaam en hoofd!
Kan je slecht slapen!
Voel je niet fit!
Ben je vergeten wie je bent!

Focus kwijt en even niet meer weten waar je het zoeken moet!
Kortom je moet alle ballen hoog houden!

Beautiful You

In deze 6 weken programma neem ik jou mee en leer ik jou dat het ook anders kan. Wil je het gevoel van  stressvrij, gelukkig & fitter leven ervaren?

Op 10 mei 2021 a.s. start het programma.
Elke maandag van 10:00 uur  – 11:00 uur

Find Your Beauty

Tijdens het programma leer je luisteren naar jezelf, leer je te voelen dat je leeft, leer je omgaan met stress, leer je hoe je beter kunt slapen, leer je te bewegen.

Na het programma ben je ontspannen, heb je meer energie, kan je beter slapen, ben je fitter en ervaar je minder pijn in je hoofd, nek en rug.

ME time, even aandacht voor jezelf!
Gun jij dit voor jezelf? Geef je dan op.

Mijn naam is Ursula Pieter, een moeder van twee pubers en als ervaringsdeskundige heb ik zelf meegemaakt dat ik even niet meer wist hoe ik met mijn tijd om moest gaan. Veel stress aan mijn hoofd, twee bedrijven beauty & yoga te runnen, moeder, partner, zus en dochter te gelijk. Een hectisch en leuk leven, alleen vergat ik mijzelf. Deze ervaring en kennis heeft mij gebracht waar ik nu sta.

Ik wil jou laten ervaren, dat alles rustig kan, jouw energie niet hoeft weg te geven en je eigen ruimte kan innemen.

Het effect daarvan is minder stress in je lichaam en hoofd ervaren. Waardoor pijn in je nek, hoofd rug vermindert. Beter kan slapen en meer energie ervaart. En vooral dat je trots op jezelf bent en lief naar jezelf kunt zijn.

Hou van jezelf dan kan je ook meer van een ander houden.

Beautiful You